Koirien trimmausta

Koirien trimmausta haluamallasi tavalla; kotitrimmi tai rodunomainen leikkaus. Erityisesti turkkirodut mm. Bichon Frise, villakoirat, vesikoirat jne. Myös isot koirat.

Trimmaamme kaikenkokoisia ja näköisiä koiria, myös nypittäviä rotuja. Nyt myös nypittävät rodut löytyvät sähköisestä ajanvarauksesta.

Palvelu räätälöidään sinulle ja koirallesi sopivaksi. Voit valita pelkän trimmauksen, jos peset koirasi edeltävästi itse. Voin pestä koirasi ja trimmata sekä leikkaan tarvittaessa kynnet sekä nypin korvakarvat. Kynsienleikkaus onnistuu myös ilman ajanvarausta.

Selvitän takkuturkkia tarvittaessa erikseen tuntiveloituksella. Teen koirasi turkista mahdollisimman helppohoitoisen, jotta arkesi koiran kanssa sujuu leppoisasti.

Uusi ihana pesuallas saapui tällä viikolla. ❤️❤️ Nyt pääsevät myös isot koirat helposti pesulle 😊 suositus aina 70 kg asti.
Varatkaa aikoja vaikka vain pesuun ja harjaukseen, jos ei ole trimmattavaa rotua kotona. Niin ei tarvitse kotona hankalissa asennoissa pestä ja sotkea karvaan koko kotia.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0