Ajankohtaista

Hei kaikille!

Tervetuloa vakituiset asiakkaat sekä myös uudet karvakuonot; palvelemme myös tämän odottamattoman epidemian aikana.

Olemme avoinna toistaiseksi. Jos pysyn itse terveenä ja viranomaisten määräykset sallivat. Ja noudatamme kaikkia mahdollisia varotoimia.

Useimmat turkkirotuiset koirat kaipaavat trimmausta näin talven jälkeen. Koirasi turkin hoitaminen myös näissä poikkeusoloissa on tärkeä osa ystäväsi terveydenhoitoa ja huolehtimista.

Palvelemme lemmikkiäsi mahdollisimman turvallisesti myös omistajan näkökulmasta, minimoiden ihmisten väliset lähikontaktit.

  • paikalla on aina vain sinun koirasi ja yksi työntekijä
  • tarvittaessa sinun ei tarvitse tulla lainkaan liikkeeseen sisälle ja voin hakea koirasi kadulta. Myös maksu voidaan hoitaa monella eri tavoin, Mobile pay on kätevä kun maksu tapahtuu omalla puhelimella. Pankkikortti tai käteinen ovat myös vaihtoehtoina.
  • meiltä löytyy kaikille asiakkaille turvallinen käsienpesumahdollisuus sekä käsidesiä, nitriilihanskoja jne tarvittavia suojausvälineitä. Käsienpesua suosittelemme jos tulet sisätiloihin!

Kaikkea hyvää kaikille ja voimia kriisin keskelle!

Johanna

Nypittävät rodut löytyvät nyt myös sähköisestä ajanvarauksesta!

Ajat on luokiteltu samalla tavoin koiran koon mukaan; pieni, keskikokoinen tai iso. Lopullinen hinta perustuu siihen, kuinka kauan trimmaukseen kuluu aikaa. . Eli jos tiedät, että koirallasi on keskivertoa tuuheampi turkki, niin varaathan lisäpalveluna pidemmän ajan.  Ja jos haluat, että koirasi pestään nyppisen jälkeen meillä, niin varaa se erikseen lisäpalveluna.

Laitathan kohtaan lisätietoja perustiedot koirastasi; rotu ja kutsumanimi vähintään. Tarvittaessa enemmänkin informaatiota on paikallaan.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0